XiNzeRy Dot My

XiNzeRy.My

http://kraetiv.net/

http://kraetiv.net/

Website ni ku tahu dari kawan mwap ku iaitu KaCanG ekeke... lalu dgn laju nya aku masuk & register.. kat sini ada banyak movie & ...
Streamyx You Are Really Slow

Streamyx You Are Really Slow

adoi... ip ku da kena lock at 115.134.xxx.xxx bape kali reboot pun still same ip Slow abes... nak surfing site luar punya la susah... tota...
Glitterati At Nuffnang

Glitterati At Nuffnang

Thanks kat x-po™ coz tulis menda ni kat blog dia..baru ku paham hehe..skarang ku dah dapat status Glitterati kat Nuffnang Walau pun masih ...
1st time guna ebay

1st time guna ebay

wakaka... rasa cam mimpi ja ku beli barang guna ebay neh... ape yg ku beli? jeng2.. mayb esok or next week sampai... nanti ku post menda y...
February Pun Tiba..

February Pun Tiba..

..Tapi Ku still tadak awek wakaka... apa yg pu merepek ni... alahai~ jum layan lirik kat bawah ni... Andai saja kau masih sendiri Ku akan ...
 
Copyright © 2014 XiNzeRy Dot My - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info